Over ons

Lood.nl is een onderdeel van Veldhuizen gevelrenovatie

Veldhuizen Gevelrenovatie is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het renoveren van metselwerk. Ons bedrijf bestaat ruim 14 jaar en werkt met een team van 20 enthousiaste renovatiespecialisten. Door samenwerking met een aantal vaste partners is ons team eenvoudig uit te breiden tot 50 man. Hierdoor zijn we flexibel: we kunnen snel klussen opstarten (vaak al binnen een maand) en kunnen grote projecten aan. Uiteraard tegen aantrekkelijke prijzen. Je kunt Veldhuizen het hele jaar door inschakelen voor gevelrenovaties, behalve tijdens vorstperiodes.

Veldhuizen biedt een totaalpakket: naast gevelrenovatie, impregneren en voegen verzorgen we ook alle bijkomende werkzaamheden. Van het vernieuwen van een schoorsteen, inmetselen van lateien, het vervangen van ankers tot het aanbrengen van lood. Dat werkt wel zo efficiënt.
Binnen het vakgebied van de gevelrenovatie vindt continu vernieuwing plaats. Bij Veldhuizen Gevelrenovatie nemen we ons vak serieus en blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Dit doen we onder andere door ons lidmaatschap van brancheorganisatie VNV.
Veiligheid vinden we belangrijk, zowel voor onze medewerkers als ook voor de gebruikers van een gebouw. We houden ons dan ook aan de ARBO-wetgeving en zijn VCA-gecertificeerd.
We werken voor particulieren en voor bedrijven. Onder andere voor aannemers, woningcorporaties en verenigingen van eigenaren. Maar ook voor zorginstellingen, winkels, industriële opdrachtgevers of onderwijsinstellingen.

Tevreden klanten

top
nl_NLDutch